"Daha yaşanabilir Bayraklı için çalışıyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal mahalle ziyaretlerine başlayarak, ilk olarak Mansuroğlu, Adalet ve Manavkuyu mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Sandal’a meclis üyeleri ve belediye bürokratları eşlik etti.

"Daha yaşanabilir Bayraklı için çalışıyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal mahalle ziyaretlerine başlayarak, ilk olarak Mansuroğlu, Adalet ve Manavkuyu mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Sandal’a meclis üyeleri ve belediye bürokratları eşlik etti.

24 Eylül 2019 - 17:22

Muhtarlarla yaptığı görüşmelerde sorunları dinleyip talepleri alan Başkan Sandal, mahalle sakinlerini de ihmal etmeyerek, onlarında şikayetlerini dinledi.
Sandal, “Daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir Bayraklı için çalışıyoruz” dedi.
Başkan Sandal mahalle ziyaretlerine Mansuroğlu Mahallesi’nden başladı. Mahalle Muhtarı Yasemen Yavuzcezzar hurdacıların yarattığı kirlilikten özellikle şikayetçi oldu. Çevre konusundaki hassasiyetini yansıtan Yavuzcezzar, ayrıca eğlence mekanlarının bulunduğu bölgede yaşanan gürültüye de önlem alınması gerektiğini dile getirdi. Başkan Sandal ise talepleri dinledikten sonra, eğlence mekanlarının olduğu bölgeyi tıpkı Alsancak Kordon gibi cazibe merkezi yapmak istediklerini belirterek, Bayraklı’da birkaç noktada bu şekilde lokasyonlar oluşturarak, ailelerin gidebileceği nezih mekanlar yaratacaklarını bildirdi.
Başkan Sandal’ın sonraki durağı ise Adalet Mahallesi oldu ve Mahalle Muhtarı Ali Uluç ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerinin, belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu dile getiren Uluç, yurttaşların kentsel dönüşüm hakkındaki isteklerini Sandal ile paylaştı. Devamında Başkan Sandal, Muhtar Uluç ile sokakları gezerek yurttaşların sorunlarını dinledi. Çözüm için bürokratlara talimatlar verdi.
Son olarak Manavkuyu Mahallesi muhtarı Fatma Ceylan’ı ziyaret eden Sandal, burada ise muhtardan kavşak düzenlemeleri ve gençler için sosyal donatı talebi aldı. Her fırsatta dile getirdiği gibi yine hatırlatan Sandal, Bayraklı’yı çocuk ve gençlik kenti yapma hedefinde olduklarını söyleyerek, kadınlar için de kooperatif müjdesi verdi. Osmangazi’deki hizmet binasının karşısındaki ek binayı yeniden düzenlediklerini ve oranın kadın kooperatifi üretim yeri ve mutfağı olacağı haberini veren Başkan Sandal, “Bundan sonra bütün sosyal tesislerimizin ihtiyaçlarını bu kooperatif aracılığıyla sağlayacağız. İnternet üzerinden satış için de çalışmalarımız sürüyor” diye açıklamada bulundu.
Ziyaretler sonrası Başkan Sandal, Bayraklı’da mevcut olan 24 mahallenin tamamını önümüzdeki iki hafta boyunca ziyaret edeceklerinin bilgisini verdi. Bayraklı’da yaşayan tüm yurttaşların daha temiz, daha iyi ve yaşanabilir bir çevreyi hak ettiğine de değinen Sandal, sorunları bildiklerini ve Bayraklı için her gün bir önceki günden daha fazla çalıştıklarını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum