Yücel’den Dağ’a sert tepki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı sert sözlerle eleştirdi. Yücel, “İzmir halkının huzurunu bozmayın” diyerek açıklamalarda bulundu.

Yücel’den Dağ’a sert tepki

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı sert sözlerle eleştirdi. Yücel, “İzmir halkının huzurunu bozmayın” diyerek açıklamalarda bulundu.

Yücel’den Dağ’a sert tepki
11 Eylül 2019 - 16:04

İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın düşünceleri hakkında bir fikri olmadığını dile getiren Yücel, “Sayın Dağ ve partisinin belediye meclis üyelerini bilmem ama bizler ve İzmirliler sözde değil, kalbimizin en derin yerinde sonsuza kadar tüm terör örgütlerini lanetledik. AKP’li meclis üyelerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında manasız bir şekilde, Büyükşehir belediyesinde grubu bulunan CHP, AKP, İYİ Parti, MHP ve İzmir halkı, sanki terör örgütünü lanetlememiş gibi davranarak “pkk’yı lanetleyelim” önergesi vermeleri terör örgütünün reklamını yapmaktan başka bir şey değil” dedi.
 
Yücel, sert bir tavır takınarak, "Dağ’ın açıklamaları ve Büyükşehir Belediye Meclisinde verilen önergenin amacı, suç bastırmak ve zamanında AKP tarafından terör örgütüyle kurulan ortaklığı unutturmaktır” diye konuştu.
 
“KENDİ SİCİLİNİZLE YÜZLEŞİN”
 
İzmir halkının yapılanları unutmadığını vurgulayan CHP’li Yücel sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ortada AKP diye bir parti yokken, iktidar partisinin birçok yöneticisi FETÖ’nün dizinin dibindeyken, CHP terörle savaşıyordu ve terörü lanetliyordu. Biraz edebi olanları, Türkiye’ye terörle ilgili örneklerini verdiğimiz büyük utançları yaşatmış olanları, CHP’nin ismini terörle yan yana getirmek için uydurma ve ciddiye alınmayacak çabalarından vazgeçmeye, kendi karanlık sicilleriyle yüzleşmeye davet ediyorum. Bize bu iftirayı atmaya çalışanların partisi ortalarda yokken, birçok yöneticisi FETÖ’nün dizinin dibindeyken, CHP bugün olduğu gibi terörle savaşıyor, terörü lanetliyor, teröristlerin canını okuyordu. Hatırlarlarsa “devleti cemaat adı altında teröristlere teslim ediyorsunuz” dediğimiz zamanlarda, bizleri din düşmanı ilan etmişler, sonrasında da bizlerden ve tüm halkımızdan özür dilemek zorunda kalmışlardı. Onların amacı belli, suç bastırmak ve gürültü çıkararak, iftira atarak zamanında terör örgütüyle kurulan ortaklıklarını unutturmak. İzmir bunu unutmaz. AKP’li yöneticilerin attıkları iftiralara, terör örgütü lideriyle, PKK, İŞİD ve FETÖ ile zamanında yaptıkları ortaklıklara, İzmir ve Türk halkının verdiği cevabı unutmamaları gerek. Onlara söylenecek son şey şudur ki “Artık İzmir’in huzurunu bozmayın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum