Selçuk’tan Lösev’e destek

LÖSEV Bağış Kumbaraları ile Efes Selçuk’un yardım eli lösemili minik kalplere uzanacak. Efes Selçuk Belediyesi’nden sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde somut bir adım daha atarak lösemili miniklere dokunmaya hazırlanıyor.

Selçuk’tan Lösev’e destek

LÖSEV Bağış Kumbaraları ile Efes Selçuk’un yardım eli lösemili minik kalplere uzanacak. Efes Selçuk Belediyesi’nden sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde somut bir adım daha atarak lösemili miniklere dokunmaya hazırlanıyor.

Selçuk’tan Lösev’e destek
14 Eylül 2019 - 13:44

Efes Selçuk Belediyesi tarafından, “Bana Gülmeyi Bağışla” yazan LÖSEV Bağış Kumbaraları, Efes Selçuk Belediyesi Hizmet Binası, Selçuk Efes Kent Belleği, Cafe Carpouza, Kadın Danışma Merkezi, Gazi Kafe, Efes Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri, Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkez’ine yerleştirilerek, Selçuklular sosyal belediyeciliğin bu projesine destek verecek. Bu proje ile Selçuklular lösemili çocukların hastalıkla mücadele sürecine destek olacak.
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i ziyaret eden, LÖSEV İzmir Şubesi İl Koordinatörü Gökçe Demirtaş ve Aile Komitesi Başkanı Emine Bulut Selçuk Belediyesi’nin göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür ettiler.
Başkan Sengel, Özel günlerde protokol üyelerine gönderilecek hediyeleri, LSV Dükkan’dan seçerek önemli bir farkındalığa imza atarak, lösemili çocuklara desteklerini devam ettirdi. Yine aynı duyarlılığı, 6-8 Eylül tarihlerinde EFEST kapsamında özgün müziğin usta ismi Cem Adrian konserinde gösterdi. Müzikseverler, Türk Eğitim Vakfı’na yapılan bağışlarla Cem Adrian’ı dinleme şansını elde ettiler. Konser, Efes Selçuk Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilmişti.
BAĞIŞ KUMBARALARI
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, göreve geldiği ilk günden bu yana eğitime ve çocuklara verdiği önemi attığı adımlarla göstermeye devam ediyor. Son olarak, kentin farklı noktalarına yerleştirilen LÖSEV bağış kumbaralarıyla Efes Selçuklularla lösemili çocuklar arasında köprü kurman Başkan Sengel, bu durumun kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana attıkları adımlarda her zaman çocukları, eğitimi, dolayısıyla geleceği düşündüklerini ifade eden Başkan Sengel, “Tebrik çiçeği göndermek isteyenler eğitime destek versin istedik. Özel günlerde hediyelerimizi LSV Dükkan’dan seçtik, bunu bir gelenek haline getirerek sürdüreceğiz. Çünkü hepimiz için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir hediye olmadığı kanaatindeyiz” diye konuştu. Cem Adrian ile Efest’te eğitime destek olduklarını belirten Başkan Sengel, şimdi de Efes Selçuk’un odak noktalarına LÖSEV Bağış Kumbaralarını yerleştirdiklerinin bilgisini verdi. Son olarak Başkan Sengel, “Artık lösemili çocuklarımızla aramızda bir köprü var. Ve tüm bunlar bizi çok mutlu ediyor” diye cümlelerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum