Sandal, ilgili birimlere talimat verdi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Fuat Edip Baskı, Çiçek ve Bayraklı Merkez Mahallesi muhtarlarıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Sandal, ilgili birimlere talimat verdi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, meclis üyeleri ve belediye bürokratlarıyla birlikte Fuat Edip Baskı, Çiçek ve Bayraklı Merkez Mahallesi muhtarlarıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Sandal, ilgili birimlere talimat verdi
26 Eylül 2019 - 10:27

Kentsel dönüşüm konusunu ele alan Başkan Sandal, tüm kesimlere hitap eden yeni bir model bulacaklarını müjdeledi. İlçedeki tüm meseleleri çözecek dinamiğe sahip olduklarını belirten Sandal, sadece zamana ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Fuat Edip Baksı Mahallesi Muhtarı Necdet Sivarioğulları ile görüşme yapan Başkan Sandal, yeni muhtarlık binasının yerini ve projesini inceleyerek, viyadük ayaklarındaki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için çalışma başlattıklarını kaydetti. Süleyman Eczacıbaşı İlkokulu'nu da inceleyen Sandal, okuldaki sorunların giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Fuat Edip Baksı Semt Merkezi’ni gezen Sandal, esnafla tavla oynadı ve mahallelinin sorunlarını dinledi. Bu esnada problemlerin en kısa sürede çözüleceğinin altını çizdi.
“ASIL MESELEMİZ DÖNÜŞTÜRMEK”
Başkan Sandal, Bayraklı Merkez Mahallesi Muhtarı Kemal Karacan ile yaptığı görüşmede ise mahalle sorunlarını not aldı. Sandal, parklarda oyun gruplarının yenilenmesi, çevre ve yol düzenlemeleri ile kaldırım işgallerinin önlenmesi için gelen şikayetlerin bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.  Vatandaş ile muhabbet eden Sandal bir yandan döner kesti ve Sevgi Yolu'nda ki esnafı ziyaret ederek esnafla birlikte kameralara poz verdi.
Başkan Sandal, Çiçek Mahallesi Muhtarı Sezai Çelik ile de bir buluşma gerçekleştirdi. Vatandaşın yaşam kalitesini sıkıntıya sokan sorunlara çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade eden Sandal, “Mahallelilerin asıl sorunlarını kentsel dönüşümle beraber yapacağız. Asıl meselemiz dönüştürmek. Vatandaşın da, müteahhidin de belediyenin de beklentilerinin karşılandığı bir modelle bu işi çözmemiz lazım. Vatandaşın beklentisini doğru ölçmek gerekiyor. Vatandaşın dediğinin olması meselenin çözümü için yeterli olmayabilir. Burada müteahhidin ve iş dünyasının da, belediyenin de ne dediği önemli. Temel mantığımız 10 düşünüp, 1 adım atmak. Varsın 1 yıl geç olsun ama doğru proje olsun" diye konuştu.
Çiçek ve Tepekule mahalleleri ziyareti sırasında ise Başkan Sandal yeni düzenlemeleri anlattı. Smyrna ve bölgesini düzenlemek istediklerini söyleyen Sandal, kavşakları kentin tarihine uygun olarak daha modern ve çağdaş bir hale getireceklerini müjdeledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum