Kadın Futbol Takımı’ndan, Batur’a ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nı makamında ağırladı. Teknik ekip ve futbolcuları ile Başkan Batur’a ziyarette bulunan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Avrupa’da marka ve şampiyonluk sözü verdi.

Kadın Futbol Takımı’ndan, Batur’a ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nı makamında ağırladı. Teknik ekip ve futbolcuları ile Başkan Batur’a ziyarette bulunan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Avrupa’da marka ve şampiyonluk sözü verdi.

Kadın Futbol Takımı’ndan, Batur’a ziyaret
21 Eylül 2019 - 16:26

Türkiye Şampiyonlar Ligi’nde, 2013-2017 yılları arasında beş yıl üstü üste şampiyon olan ve 2013’te Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan başarılı kadın futbol takımı, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a bulundukları ziyarette, yine beş yıl üst üste şampiyon olma sözünü verdi. Takımdan söz alan Başkan Batur, her zaman Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın yanında olduğunu belirtti. Ziyaret sırasında Başkan Batur’a Kadın Futbolcular tarafından, takımın forması hediye edildi.
“SİZİN YANINIZDA OLMAYA HAZIRIZ”
Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın geçmişten bu yana ismini en şekilde duyurduğuna dikkat çeken Başkan Batur, geçmişte emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkürlerini sundu.  Takımın kurumsallaşmış bir noktaya getirilmesinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Batur, kendilerinin de, takımın daha iyi noktaya getirilmesi için ellerinden gelen katkıyı sunacaklarının haberini verdi. “Hocamız zaten yıllardan beri bu işin içinde; kadın futbol dünyasını tanıyor ve bu alanda kendisini yetiştirmiş yardımcılarıyla beraber, yıllardan beri emek veriyorlar, teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Batur, her şeyin çok güzel olacağını belirterek, “Bu sene de güzel olacak. Biz sizin yanınızda olmaya hazırız” dedi.
Takımın idmanlarına gitme kararı veren Başkan Batur, kendisinin de eski bir futbolcu ve bir dönem yöneticilik yaptığını hatırlattı. Sözlerine esprili bir dille devam eden Başkan Batur, “Takımımız bir görsün bakalım, başkanları topa vurabiliyor mu, topu tutabiliyor mu? 120 metreye top atardık biz, saha yüz metre…” şeklinde konuşarak, birlikte güzel şeyler yapacaklarının sinyallerini verdi. Ayrıca Başkan Batur, tüm arkadaşlara başarılar diledi.
“EN GÜÇLÜ ADAY BİZİZ”,
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu önemle vurgulayan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Alanç ise, “Kadın futbolu camiasında şampiyonluğun en güçlü adayı biziz” diye konuştu. Ayrıca Alanç, bu yıl dört yabancı, üç yerli futbolcu transfer ederek daha da güçlendiklerini söyledi.
“HEDEFİMİZ BEŞ SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLMAK”
Takım Kaptanı Didem Taş ise konuşmasına Başkan Batur’a sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak başladı. Başkan Batur’un futbolu sevmesinin kendilerine çok yansıdığını belirten Taş, kadrolarının çok geniş olduğuna dikkat çekerek, yabancı, yerli transferlerinin olduğunu bildirdi. Taş, “Türkiye’de bir markaydık” diyerek, diğer başkanlara da teşekkür etti. Takım Kaptanı Taş ayrıca şunları söyledi:
“ Ama ben inanıyorum ki, sizinle birlikte Avrupa’da da bir marka olacağız. Hedefimiz, bu seneyi şampiyon bitirmek ve beş sene, üst üste şampiyon olup gruplardan çıkarak, sizinle birlikte İzmir’i markalaştırmak”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum