İş dünyası sorunları masaya yatırıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MÜSİAD’ın tarafından gerçekleştirilen Hasbihal Toplantısına katıldı.

İş dünyası sorunları masaya yatırıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MÜSİAD’ın tarafından gerçekleştirilen Hasbihal Toplantısına katıldı.

İş dünyası sorunları masaya yatırıldı
19 Eylül 2019 - 16:47

Toplantının açılış konuşmasını MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı yaptı. Konuyla ilgili sık sık bir araya geleceklerini söyleyen Saygılı, “Ahilik geleneğini yaşatıyoruz. İş dünyasının dinamiklerini çok iyi bilen İzmir Milletvekilimiz Sayın Necip Nasır beyefendiyi Eylül ayı hasbihal toplantımızda misafir etmekten dolayı mutluyuz. Bu akşam üyelerimizin sorunları ve çözüm önerilerini sayın vekilimize aktaracağız. MÜSİAD İzmir Şubesi olarak, şehrimizi ve ülkemizi ilgilendiren konularda bundan sonra da milletvekilimizle koordineli bir şekilde çalışmaya ve sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

SORUNLARI MASAYA YATIRDI
 
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen hasbihal toplantıda çeşitli iş insanları ile görüştü. Sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatıran Nasır, “İş dünyasının sorun ve talepleri sektörel olduğu gibi bölgesel farklılıklar da gösteriyor. Bu sebeple gelecek her türlü talep ve beklentileri meclise ve yetkili mercilere taşıyarak çözüm noktasında gerekenin yapılması için 24 saat hizmete hazırız” diye konuştu.
İş dünyasının sorunlarını ve taleplerini yakından takip ettiğini vurgulayan Necip Nasır, “İş insanlarının sorunlarının çözümü noktasında bir köprü vazifesi göreceğimi düşünüyorum” dedi.

NASIR'A TEŞEKKÜR ETTİLER
 
Gerçekleşen toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Nasır, katılımcılardan aldığı yazılı ve sözlü sorunların çözümü için geri dönüş yapacağını bildirdi. Toplantının gidişatından ve sonucundan memnun olduklarını söyleyen katılımcılar, verimli bir görüşme olduğunu söyleyerek, göstermiş olduğu samimiyetten dolayı AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’a teşekkür etti.
 
Toplantının sonunda MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı, işadamları ile görüşerek sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'a katılımlarından ötürü bir teşekkür plaketi verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum