İduğ’dan dans gösterisi

Bu yıl 88’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açan Türkiye’nin tek genel ticaret fuarı İzmir Enternasyonel Fuarı açıldığı günden bu yana renkli görüntüleri, unutulmaz konserleri, farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İduğ’dan dans gösterisi

Bu yıl 88’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açan Türkiye’nin tek genel ticaret fuarı İzmir Enternasyonel Fuarı açıldığı günden bu yana renkli görüntüleri, unutulmaz konserleri, farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İduğ’dan dans gösterisi
12 Eylül 2019 - 14:17

Her yıl fuar kapsamında İzmir kentinin ilçelerinin stantlarının kurulduğu alanda ise, ilçe belediyelikleri farklı konseptleri ve etkinlikleriyle ziyaretçileri eğlendirirken, stantlarda katılımcıları ilçe belediye başkanlarıyla da bir araya getirme fırsatı yaratıyor.
 
İEF’in bu yılki ilgi odağı ise mükemmel görsel şöleni ve samimi konuk ağırlayışlarıyla Bornova Belediyesi oldu.  Bornova Belediyesi standında Latin danslarında Türkiye Birinciliği bulunan genç dansçıların gösterileri muazzam görüntüleri ortaya çıkardı. Gösterileri Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ birlikte izledi. İduğ çifti dansa ortak olarak başarılı gençleri kutladı.
 
88’inci İzmir Enternasyonel Fuarı’nda 150 metrekarelik alanıyla Bornova Belediyesi fark yaratmaya devam ediyor. 15 Eylül tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan Bornova Belediyesi stantı, bu yıl “ticaret” temasıyla ziyaretçilerine kapılarını açtı. Bilim etkinlikleri, spor şovları ve müzik dinletileriyle farkını gösteren Bornova Belediyesi standı, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.
 
Standa damgasını vuran Latin danslarında 10 Türkiye birinciliği bulunan 13 yaşındaki Ceylin Azra Kızılkaya ve Barkan Candan’ın, dans şovları standa olan ilginin daha da artmasına neden oldu. Latin dansları etkinliğini izlemeye Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve eşi Ufuk İduğ’da katıldı. İzleyicilerle birlikte keyifli dakikalar geçiren Bornova Başkanı İduğ ve eşi, gösteri sonunda gençleri kutladı. Gösteri büyük alkış alarak standın göz bebeği oldu. Etkinlikte İduğ çifti, Ceylin ve Barkan’ın muazzam dans gösterisine eşlik ederek , dans ettiler. Başkan İduğ ise yaptığı konuşmada, “Gençlerimizle gurur duyuyorum. Onların yeteneklerini ortaya çıkararak, önlerini açıp, teşvik etmemiz, başarılarını desteklememiz gerek” diyerek, gösterinin ana kahramanları olan Ceylin ve Barkan’ı başarılarından dolayı tebrik etti.
 
Stantta Latin dans gösterisinin yanı sıra, Bornova Belediyesi’nin hizmet ve projeleri de ziyaretçilere aktarıldı. Başkan İduğ ile bol bol sohbet etme fırsatı yakalayan ziyaretçiler, standa yoğun ilgi gösterdi. Fuara özel olarak pasta hazırlandı. Hazırlanan pastayı Başkan İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, meclis üyeleri, bürokratlar ve vatandaşlarla birlikte kesti. Bornova Belediyesi standında çocuklar da unutulmadı. Çocukların küçük sulukentler için yaptığı tabaları inceleyen Başkan İduğ ve eşi, atölye çalışmalarına katılan çocukları tebrik etti.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum