CHP’li Beko Bergama’da

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Bergama ilçe örgütünün düzenlediği üye katılım törenine katıldı. Beko, konuşmasında iktidar mesajları verdi.

CHP’li Beko Bergama’da

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Bergama ilçe örgütünün düzenlediği üye katılım törenine katıldı. Beko, konuşmasında iktidar mesajları verdi.

CHP’li Beko Bergama’da
05 Kasım 2019 - 13:21

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Kani Beko İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ile birlikte Bergama örgütünün düzenlediği üye katılım törenine katılarak, yeni üyelere rozet taktı. Tören sonrası Beko, Bergama’nın köylerinin yollarını tuttu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Törende yaptığı konuşmada Beko, iktidar mesajları verdi. Beko, törene katılan coşkulu kalabalığın umutları bir kez daha artırdığını belirtti ve toplumun her kesiminden ve farklı mesleklerinden her insanın CHP’ye üye olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı. Kendilerini iktidara taşıyacak kadroları gençlerin oluşturacağını vurgulayan Beko, burada gördüğü umut dolu genç insanlara rozet takmaktan onur duyduğunu ifade etti. “Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan sizlerle gurur duyuyorum ve bu aydınlık geleceğe sizlerle birlikte yürüyeceğimize inanıyorum” diyen Beko, kendilerinin demokrasinin sonuna kadar işlediği bir gelecek hayalini gençlerle birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Beko cümlelerini “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz, birleşirsek iktidar oluruz. Bizim birleşerek, gücümüzü birleştirerek adımlar atmaya, karanlıkları delmeye ihtiyacımız var. Bu yolda vereceğiniz omuz için sizlere teşekkür ederim” diye sürdürdü.
“YAPILACAK KONGRE ÇOK ÖNEMLİ”
Beko, parti içi demokrasinin yaşanacağı kongre sürecinde de örgütün birbirine kenetlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Yapılacak kongrelerin çok önemli olduğunu belirten Beko, bu kongrelerde partiyi iktidara taşıyacak kadroları seçeceklerini söyledi.
Parti içinde herkesin tek bir hedefinin olduğunu ve hedefinde AK Parti iktidarının Türkiye’yi içine sürüklediği karanlıktan çocuklar için, gelecek nesiller için çıkarmak; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını getirmek olduğunu bildiren Beko, bunun artık herkes için vatani ve vicdani bir görev olduğuna vurgu yaptı. Beko, cümlelerini şu şekilde devam ettirdi:
“Biz Atatürk ilke ve inkılaplarının bekçileri olarak demokratik, laik ve sosyal hukuk devletimizde derin yaralar açan siyasi anlayışa son verecek adımları atıyoruz ve bu kongrelerimizde bunları gerçekleştirecek parti kadrolarımızı seçeceğiz. Tek bir hedefe odaklanmış şekilde tüm üye ve yöneticilerimizin partimizin çıkarlarını en üst seviyede tutacağı bir kongre süreci geçirmesini diliyorum. Unutmayalım yaka silktiğimiz, yakındığımız, gelecek kaygısıyla yaşadığımız günleri geride bırakıp aydınlık bir geleceğe adım atmak bizlerin elinde. Bunu kapı kapı dolaşıp anlatmalı, halkımızı gerçeklerle aydınlatmalıyız.  CHP iktidarında hepimizin yüzü gülecek.”
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum