Başkan İduğ’dan “Coşkulu kutlama” isteği

Bornova Belediye Başkanı Doktor Mustafa İduğ, Bornova’nın Altındağ, Çamdibi ve Yeşilova semtlerinin dernek ve spor kulübü başkanları ile aynı bölgenin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan İduğ’dan “Coşkulu kutlama” isteği

Bornova Belediye Başkanı Doktor Mustafa İduğ, Bornova’nın Altındağ, Çamdibi ve Yeşilova semtlerinin dernek ve spor kulübü başkanları ile aynı bölgenin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan İduğ’dan “Coşkulu kutlama” isteği
26 Ağustos 2019 - 11:43

Katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Bornova Belediye Başkanı İduğ, Altındağ, Çamdibi ve Yeşilova bölgelerine yapılacak olan yatırımları da anlattı. Çocuklar için yüzme havuzu ve kadınlar için de fitness salonu müjdesini veren Başkan İduğ, aynı zamanda toplantıda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül etkinliklerinin plan ve programlanmasını da katılımcılarla birlikte yaptı.
 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Altındağ, Çamdibi ve Yeşilova bölgesinde faaliyet gösteren dernekler ve spor kulüplerinin temsilcileri ile yine aynı bölgede kalan mahallelerin muhtarları ile bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramı ve İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül etkinliklerinin planlamasını yaptı. Ayrıca toplantıya Çamdibi Atatürk Parkı içerisinde bulunan Engelliler Merkezi’ndeki meclis üyeleri de katılım gösterdi.
 
BORNOVA’YA YAKIŞIR KUTLAMA
30 Ağustos Zafer Bayramı ve İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’ü Bornova’ya, Bornova halkına yakışır şekilde yoğun ve etkin bir katılımla, coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini söyleyen Başkan İduğ, katılımcılara bunu birlikte başarabileceklerinin de sinyalini verdi.
Katılımcılar, folklör ekiplerinden sporculara hem kortejde hem de kutlamaların gerçekleşeceği Çamdibi Atatürk Parkı’nda olacaklarını ve tüm etkinliklere gereken katkıyı koyacaklarını söyledi ve tek tek söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdi. Ayrıca toplantıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir Balkan Festivali kararı da alındı. Dernekler arasında çok sayıda Balkan Derneği temsilcisinin bulunması böyle bir fikri ön plana çıkardı.
 
BAŞKAN İDUĞ’DAN ÇOCUKLARA VE KADINLARA JEST
Toplantıda bir diğer önemli gelişme ise Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’nun Çamdibi-Altındağ bölgesinde gerçekleştirecekleri yatırımları da anlatmasıyla gerçekleşti, Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, en büyük talebin çocuklar için havuz yapılması olduğunu belirten Başkan İduğ, havuz ile birlikte kadınlar için bir fitness salonu yapacaklarının da müjdesini verdi. Ayrıca Başkan İduğ konuşmasında, bölgede faal halde olan derneklerin toplantı ve etkinlik programları için de Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’ni kullanabileceklerinin de haberini verdi. Son olarak Başkan İduğ, “Etkinliklerinizde tüm ikramların Bornova Belediyesi’nden olacak” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum