Ticket Restaurant Edenred çalışanları birbirinden değerli projelerle bir kez daha kalplere dokundu

Var oluş amacını “Bağları zenginleştirerek güçlendiriyoruz. Daima, daha iyisi için” olarak tanımlayan ve sorumluluk sahibi bir bakış açısıyla ideal dünyaya katkıda bulunmayı amaçlayan Edenred,46 ülkedeki 10 bin çalışanını anlamlı bir amaç etrafında topladı.

Ticket Restaurant Edenred çalışanları birbirinden değerli projelerle bir kez daha kalplere dokundu

Var oluş amacını “Bağları zenginleştirerek güçlendiriyoruz. Daima, daha iyisi için” olarak tanımlayan ve sorumluluk sahibi bir bakış açısıyla ideal dünyaya katkıda bulunmayı amaçlayan Edenred,46 ülkedeki 10 bin çalışanını anlamlı bir amaç etrafında topladı.

Ticket Restaurant Edenred çalışanları birbirinden değerli projelerle bir kez daha kalplere dokundu
30 Haziran 2021 - 11:23

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile Türkiye’yi ilk kez yemek kartı hizmetiyle tanıştıran ve tüm faaliyetlerini İdeal İnsan, İdeal Dünya ve İdeal Gelişim kavramları üzerine inşa eden Edenred Türkiye, dünyadaki tüm Edenred çalışanlarıileortak bir amaç için harekete geçti.“Idealday 2021” kapsamındabir iş gününü sosyal sorumluluk projelerine ayıran Ticket Restaurant Edenred Türkiye çalışanları bu kapsamda okul boyama,ciddi hastalıklarla savaşan çocuklar için masal okumave başarılı ancak maddi olanaklarıyetersiz öğrencilerin eğitimine destek olmak için attıkları adımları bağışa dönüştürme gibi bir dizi proje hayata geçirdi.
 
“Idealday 2021ile bir iş gününü sosyal sorumluluk projelerine ayırdık”
Etkinliğin beş senedir kesintisiz gerçekleştiğine değinenEdenred Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Canan Soybakış,“Edenred’in dünya çapında yerel toplulukları destekleme günü olan Idealday’de 2017 yılından bu yana her yıl hem globalde hem Türkiye’de bir çalışma günümüzü şirketçe belirlediğimiz sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak çalışarak geçiriyoruz. Hepimizin en az iki projede yer aldığı bu anlamlı günde, Edenred Türkiye gönüllülerinden bir kısmı Gülmek İyileştirir Derneği işbirliği ile ciddi hastalıklarla savaşan çocukların yüzlerini biraz olsun gülümsetmek için masal okurken bir kısmı da yeni eğitimöğretim yılında öğrencilerin pırıl pırıl bir okula dönmesi için Sultangazi Yayla Anaokulu’nu boyadı. Gönüllülerimizden bazıları da HelpSteps uygulaması üzerinden attığıadımları Türk Eğitim Derneği’nin başarılı ancak maddi olanakları yetersiz çocukların eğitimlerine devam edebilmesi amacıyla kurduğu fona bağış olarak aktardı.” dedi.
 
“Bağları zenginleştirerek güçlendiriyor, daimadaha iyisi için çabalıyoruz”
Edenred kültüründe dayanışmanın üst düzey bir öneme sahip olduğunu belirtenCanan Soybakış,“Edenred’in misyonu 1962 yılında kuruluşundan bu yana iş dünyasını herkes için daha iyi bir yer haline getirmek oldu.Bu taahhüt, grubumuzunİdeal İnsan, İdeal Dünya ve İdeal Gelişim üzerine inşa ettiği kurumsal sosyal sorumluluk politikamızın temel unsurlarını oluşturuyor. “Idealday” ise, yani bizim için ideal bir gün, bu temel unsurlar ışığında oluşmuş bir proje. Edenred Türkiye olarak hayata geçirdiğimiz çözümlerle yerel ekonomiyi desteklerken ihtiyaç sahiplerini ve çevreyi korumayı ihmal etmiyor; birçok bağın geçici olduğu bir dünyada sağlam, kalıcı ve güvene dayalı ilişkiler kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz,her zaman söylediğimiz gibi bağları zenginleştirerek güçlendiriyor; daimadaha iyisi için çabalıyoruz.” açıklamasında bulundu.
 
Dünyanın dört bir yanındaki Edenred çalışanlarıtek bir amaç için harekete geçti
“Idealday 2021” kapsamında dünya çapında, Tokyo, Rio de Janeiro, Paris, Londra ve Brüksel gibi birçok şehirde76 sivil toplum kuruluşu desteğiyle toplam 84yardım projesi gerçekleştirildi.Fransa’daki Edenred gönüllüleri huzurevlerindeyeşil alanlar yaratmak için çalışırken,Singapur ve Bükreş’te çevre temizliği için yoğun mesai harcandı.Belçika'dan ekiplerküçük işletmeleri dijital teknolojiler konusunda eğitirken, Brezilya'da ise gençlerin iş dünyasına girmesine yardımcı olmak ve yaşlılarla sohbet etmek için hem yüz yüze hem de çevrimiçi etkinlikler düzenledi.
 
EdenredHakkında:
Dünyada yemek kartı sektörünün öncüsü ve kurumsal ödeme çözümleri hizmetlerinde dünya lideri olan Edenred; şirketlerin öğle yemeği giderleri, akaryakıt alımları, teşvik ve ödüllendirme gibi birçok gider kaleminde tasarruf etmelerini sağlayan, verimliliklerini artıran, çalışanların yaşamlarını kolaylaştıran ve motivasyonlarına katkıda bulunan çözümler tasarlayıp sunuyor. NYSE Euronext Paris borsasına kote bir şirket olarak 46 ülkede, 10 bin çalışanı ile özel sektörde ve kamu sektöründe yer alan 850 binden fazla müşterisinin 50 milyonun üzerinde kullanıcısına 2 milyon üye kuruluşla hizmet veriyor. Edenred, 2020 yılında küresel teknoloji varlıkları sayesinde kart, mobil veya web kaynaklı olmak üzere yaklaşık 30 milyar Euro’luk işlem gerçekleştirdi.
Kuruluşundan bu yana iş hayatının her gününde şirketlerin ve çalışanların yanında olmayı hedefleyen şirket, varoluş amacını ise "Bağları zenginleştirerek güçlendiriyoruz. Daima, daha iyisi için.” olarak tanımlıyor. Bu amaçla tüm paydaşları için sürdürülebilir değer yaratma sözünü bir kez daha taahhüt eden Edenred, grubun stratejik kararlarına ilham olmayı ve tüm ekiplerini “İdeal” kurumsal sosyal sorumluluk politikaları etrafında birleştirmeyi hedefliyor. Hayata geçirdiği çözümlerle yerel ekonomiyi desteklerken ihtiyaç sahiplerini ve çevreyi korumayı ihmal etmeyen şirket, birçok bağın geçici olduğu bir dünyada sağlam, kalıcı ve güvene dayalı ilişkiler kurmak için var gücüyle çalışıyor.
 
Edenred Türkiye Hakkında:
Türkiye’de yemek kartları sektörünün öncüsü Edenred Türkiye, 29 yıldır gerek çalışanlara gerek işverenlere gerekse de ülke ekonomisine katkısını artırarak sürdürüyor. Şirketlere verimli bir kurumsal gider yönetimi sağlayan Edenred Türkiye; Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımlarında, Ticket Compliments Hediye Çekleri ile teşvik ve ödüllendirme programlarında şirketlere tasarruf sağlıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Edenred Türkiye, Türkiye’de 25 bini aşkın kurumsal müşterisinin 1,5 milyonu aşkın çalışanına 45 bin üye restoran ve kafede, binlerce akaryakıt istasyonunda hizmet veriyor.
 
Edenred Türkiye Sosyal Medya Hesapları
linkedin.com/company/edenredturkiye
twitter.com/edenredturkiye
instagram.com/edenredturkiye/
facebook.com/EdenredTurkiye/
 
Sosyal Medya İçin Hashtag
@edenredturkiye
#EdenredTürkiye
#TicketRestaurant
#TicketRestaurantEdenred
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum