“Nimet ve hakları adil dağıtacak sistemi kuracağız”

Saadet Partisi Buca İlçe Başkanlığı Mahalle Temsilcileri Eğitim Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

“Nimet ve hakları adil dağıtacak sistemi kuracağız”

Saadet Partisi Buca İlçe Başkanlığı Mahalle Temsilcileri Eğitim Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

“Nimet ve hakları adil dağıtacak sistemi kuracağız”
12 Temmuz 2021 - 10:48

Saadet Partisi’nin haziran ayında Türkiye genelinde başlattığı ‘Mahalle Temsilci Eğitimleri’ devam ediyor. Bu kapsamda İzmir’e gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, kahvaltılı olarak düzenlenen eğitim programında partisinin Buca Mahalle Temsilcileri ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doğan, “Pandemi sürecinin hafiflediği bir takvim sonrası yaz olduğu halde, şartların zor olduğunu bildiğimiz halde her an her şey olabileceğini de gördüğümüz için bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün il ve ilçelerimizi dolaşıyoruz. Çünkü bu ülkenin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Önümüzdeki seçim üç ay sonra da olsa, iki yıl sonra da olsa, Saadet Partisi inşallah iktidarın en güçlü parçası olacak ve Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlayacak. Çünkü biz bu ülkede yaşayan tüm insanların arasında köprüyüz. Bu köprünün yıkılmasına asla müsaade etmeyiz. Biz Türkiye’de muhataplarımızı asla kategoriye ayırmayız. Birileri iktidarda bir gün daha fazla durmak için insanları kutuplaştırıyorlar ya, ülkeye bundan daha büyük kötülük yapamazlar.” diye konuştu.
Yüksek tonajlı konuşmalar ülkemizi yordu
Devletin en büyük görevinin ülkede yaşayan herkesin ortak paydasını çoğaltmak olduğunu kaydeden Saadet Partili Doğan, “Ülkemiz yüksek tonajlı konuşmalardan yoruldu, hakaretlerden yoruldu. Birileri insanları ötekileştirerek, kendileri gibi düşünmeyen insanları yaftalayarak iktidardaki ömürlerini uzatmak istiyorlar. Bu ülkede yaşayan herkes, bu ülkede var olan nimet ve haklara ortaktır. Bizim hedefimiz de bu nimet ve hakları herkesin adil olarak kullanmasını sağlayacak olan sistemi kurmaktır. Tekrar Türkiye’nin normalleşmesi, herkesin birbirine muhabbetle bakacağı ortamın oluşması için hep beraber çırpınacağız.” ifadelerini kullandı.
Eğitim toplantısına Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, Buca İlçe Başkanı Mukadder Temur ile çok sayıda mahalle temsilcisi ve partili katıldı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum