Menemen CHP Döneminde Borç Batağına Sürüklendi

Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen Belediyesi’nin CHP döneminde borç batağına sürüklendiğini, hizmet üretemez hale geldiğini söyledi.

Menemen CHP Döneminde Borç Batağına Sürüklendi

Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Menemen Belediyesi’nin CHP döneminde borç batağına sürüklendiğini, hizmet üretemez hale geldiğini söyledi.

Menemen CHP Döneminde Borç Batağına Sürüklendi
10 Ağustos 2021 - 12:32

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen CHP Menemen İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı olarak seçilen Ömer Güney’i tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Çelik, “İlçe başkanlığı seçiminde ifade edilen birkaç hususu açıklamak isteriz. Daha önce de belirttiğimiz gibi, yapılan yolsuzluklar sonrasında görevinden alınan Belediye Başkanı kendi partilerindendir ve yine bu durumu içine sindiremeyen sağduyulu meclis üyelerinin verdiği oylarla eşitlik sağlanmış ve kurada Sayın Pehlivan Başkan Vekili olmuştur. Yaşanan süreci tüm Menemen halkı bilmektedir.
Sayın Pehlivan göreve geldiğinden beri gece gündüz demeden ve kimseyi mağdur etmeden görevini layıkıyla yerine getirmektedir.” dedi.
 
Maaşları ve ikramiyeleri ödememişler
 
Menemen Belediyesi’nin yönetiminin Ak Parti’ye geçmesinin ardından Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın, belediye emekçilerinin ödenmeyen maaşı ve yıllardır bekledikleri ikramiyeleri yüksek bir meblağ olmasına karşın ödediğini hatırlatan İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, “Eksik ya da yarım kalan tüm projeler hızlandırılmış, alanında uzman kişiler ve paydaşlarla projeler üretilmektedir. Bizleri yobaz, Cumhuriyet karşıtı gibi göstermek isteyenler; bugün Menemen Belediyesi’nin borç batağında olmasının ve 22 yıllık CHP iktidarı döneminde, İzmir metropolüne en yakın ilçelerden biri olmasına karşın Menemenimizin üvey evlat muamelesi görmesinin tek sorumlularıdır.
Yıllardır aynı söylemleri benimseyen CHP; icraatlar üzerinden değil, soyut temsiller üzerinden siyaset yapmaya devam etmektedir. Başkan Vekili ile ilgili oylama sonrasında yapılan sevinç söylemlerinin, tarihte yaşanan olayla bağdaştırılması abesle iştigaldir. Kendi başarısızlıklarını, bizim üzerimizden siyaset yaparak kapatmaya çalışma girişimleri hep sonuçsuz kaldı. Biz bunu anlatmaktan yorulduk. Siz konuşmaktan yorulmadınız. Lafla peynir gemisinin yürümediğini yıllardır hepimiz tecrübe ettik. Gelin hep birlikte yapılan güzel icraatlara sahip çıkalım, Menemen gönül birliğiyle kalkınsın. “şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum