KİTVAK’a gelişim desteği

Mistral Carrera Spor Merkezi ve British Town Dil Okulları, Kemik İliği Transplantasyon Ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK)’na, “Kitvak’la Biz de Varız” projesi için destek verdi.

KİTVAK’a gelişim desteği

Mistral Carrera Spor Merkezi ve British Town Dil Okulları, Kemik İliği Transplantasyon Ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK)’na, “Kitvak’la Biz de Varız” projesi için destek verdi.

KİTVAK’a gelişim desteği
30 Ağustos 2019 - 15:42

British Town ve Mistral Carrera Fitness ve Spa Merkezi duyurdukları bu haber ile KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, “Hem Vakfımıza önemli bir katkı sağlanacak hem de Vakfımızın adı Türkiye genelinde daha çok duyulacak”şeklinde açıklama yaptı. 

Desteğini belirten Mistral Carrera, yeni üye olacaklara ve halen üyeliği devam edenlere üyeliklerini yenileme sırasında KİTVAK’ayapacakları 50 TL tutarındaki bağış ile üyelik aidatlarından 200 TL indirim yapacaklarını açıkladı. Britis Town dil okulları ise şubelerinde öğretim gören öğrencilerin 25 TL bağış yapmaları takdirde 150 TL indirim yapacağını belirtti. Her iki kurum da KİTVAK’a verdikleri destek ile KİTVAK’ın canlanmasında etkili olacak. Ayrıca bağışların web sitesi üzerinden sanal pos uygulamasıyla yapılacağı ve yatırılan paranın direkt vakıf hesabına geçeceği bildirildi. 

KURULUŞLAR ARASI PROTOKOL DÜN İMZALANDI

Mistral Carrera ve British Town dil okullarının, “Kitvak’la Biz de Varız” projesine vereceği desteğin protokolü KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul ile Mistral Carrera Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner arasında imzalandı. 

Kahramaner bu projeye çok önem verdiklerini belirterek, Kitvak’ın İzmir’e çok önemli eserler kazandıran bir vakıf olduğunu söyledi. Türkiye’nin her köşesinden gelen hasta ve yakınlarının Kitvak bünyesinde kanser hastanesi ve konukevlerinden yararlandığına dikkat çeken Kahramaner, “Biz de grup olarak bünyemizdeki spor ve eğitim kurumlarımızla hayatın her alanında önemli işlere imza atmayı hedefliyoruz. Sporu teşvik etmeyi, sporcuları desteklemeyi, dil öğrenimiyle yeni ufuklar açmayı amaçlarken, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmayı görev sayıyoruz. Çalışmalarını çok değerli bulduğumuz KİTVAK’a katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu. 

“ÜYELERİMİZ GÖNÜLDEN DESTEK OLACAKLAR”

Bu amaçla bir proje geliştirdiklerini söyleyen Kahramaner, “Spor merkezimizden yararlanan üyelerimiz, dil okullarından eğitim alan öğrencilerimiz kayıt yenileme ya da yeni kayıt yaptıranlara Kitvak’ı, eserlerini tanıtıp onları katkı yapmaya davet edeceğiz. Sembolik bağışları yaptıkları takdirde de onlarda karşılığında aidat ve kurs ücretlerinde indirim alacaklar” diyerek üyelerinin bu projeye gönülden destek olacaklarına inandığını belirtti. 

KİTVAK’ın tüm eserlerini, etkinliklerini hayırsever kişi ve kuruluşların destekleriyle gerçekleştirdiğini ve bu destekler sayesinde kendilerinin de onkoloji tedavisi gören çocuklara hizmet için çabaladıklarını dile getiren KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, bu projenin vakfa destek sağlayacağını ve Kitvak’ın çalışmalarının daha geniş kitlelere duyurulacağına inandığını belirtti. Ayrıca Soncul “Bu projeyle Mistral Carreraüyelerine ve Türkiye’nin çeşitli illerinde şubeleri bulunan BritishTown dil okulu öğrencilerine ulaşacak, vakfımızı tanıtacak ve destek bulacağız” diyerek Melih Kahramaner’e ve ekibine çok teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum