İmamoğlu ve Soyer, Megastar’ı dinledi

Türkiye’nin Megastarı Tarkan’ın İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserine, son zamanlarda isimleri sıkça duyulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer beraber katıldılar.

İmamoğlu ve Soyer, Megastar’ı dinledi

Türkiye’nin Megastarı Tarkan’ın İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserine, son zamanlarda isimleri sıkça duyulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer beraber katıldılar.

İmamoğlu ve Soyer, Megastar’ı dinledi
25 Eylül 2019 - 13:28

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in beraber katıldıkları konserde, izleyiciler her iki başkana da sevgi gösterilerinde bulundu.
Megastar Tarkan ise sahne konuşmasında Tunç Soyer’in İzmir için iyi bir seçim olduğunu dile getirdi. İmamoğlu hakkındaki düşüncelerini de ifade eden Tarkan, “Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız” dedi.
Konser öncesi Türkiye’nin sevilen Başkanları, eşleri ile birlikte sahnede Megastar ile bir araya geldi. Başkanlar ve eşleri ile Tarkan arasında geçen samimi bir diyalogtan sonra, Megastar Başkanlarla fotoğraf çektirerek, hazırlıklar için kulisine geri döndü.
“TARKAN BİR DOĞA AŞIĞI”
Sahne arkasından İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’na giriş yapan İmamoğlu ve Soyer, seyirciler tarafından yoğun ilgi ve alkış sesleriyle karşılandı. Yağmurlu havaya rağmen Açıkhava Tiyatrosu, sanatseverler ve Megastar hayranları tarafından hınca hınç doluydu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu gören seyirciler, “Ekrem Başkan” tezahüratlarıyla sevgi gösterilerinde bulunarak, harika bir ambiyans yarattı. Basın çalışanları ise konser öncesi İmamoğlu’na Türkiye’nin Megastar’ı, birbirinden farklı parçaları profesyonelce seslendiren Tarkan hakkında görüşlerini sordu. Tarkan’ı, ilk çıktığı günden beri takip ettiklerini ve neticede 90’ların başından beri bildiklerini söyleyen Başkan İmamoğlu, eşiyle beraber dinlediklerini belirtti.  İmamoğlu’nun soruya olan cevabının devamı ise “Daha özel anları var bizim için ama onlara girmeyeceğim” şeklinde oldu. Gazeteciler tarafından yöneltilen “Tarkan bir doğa aşığı. Birlikte bir proje olur mu” sorusuna ise “Neden olmasın. Tarkan gibi sanatçılarla her şey güzel olur” şeklinde yanıt veren Başkan İmamoğlu, destek ve hayranlığını da dile getirdi.
TARKAN’DAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Megastar’ın sahne performansıyla coşkunun zirveye çıktığı gecede, İmamoğlu ve Soyer çifti, Tarkan’ın harika parçalarına eşlik etti. Türkiye’nin sevilen, örnek Başkanları, Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirciler ile birlikte unutulmaz bir gece yaşadı. Tarkan ise kendisini dinlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer çiftine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir için çok güzel şeyler yapacağına inandığını vurgulayan Megastar, İmamoğlu içinse güleryüzü, samimiyeti, sahiciliği ile İstanbul’a gün gibi doğduğunu söyledi. İmamoğlu'nun çok güzel şeyler yapacağına inandığını dile getiren Tarkan, seyirciler tarafından alkış fırtınasına tutuldu.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum