Genel Merkez’e dosya götürecek

CHP İl Yönetimi tarafından disiplin kuruluna verilen akademisyen Oktay Gökdemir, CHP Genel Merkezine giderek elindeki belgeleri vereceğini ve uğradığı haksızlığı anlatacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

Genel Merkez’e dosya götürecek

CHP İl Yönetimi tarafından disiplin kuruluna verilen akademisyen Oktay Gökdemir, CHP Genel Merkezine giderek elindeki belgeleri vereceğini ve uğradığı haksızlığı anlatacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

Genel Merkez’e dosya götürecek
18 Ağustos 2019 - 23:22

Bir süre önce sosyal medya da yaptığı eleştiriler nedeni ile CHP İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen Oktay Gökdemir, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e yönelik eleştirilerine devam ediyor. Parti üyesi olduğunu ve eleştiri hakkını kullandığını vurgulayan Gökdemir, kendisi yurtdışındayken adresine tebligat yapıldığını ve tebligattan haberi olmadığını ve disiplin kurulunun aldığı kararın geçersiz olduğunu iddia ediyordu. Uğradığı haksızlığı ve CHP İzmir’de yapılan haksız uygulamaları Genel Merkez’e taşıyacağını söyleyen Gökdemir, bir süredir CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i istifaya davet ediyordu. Sosyal medya hesabından CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Suat Nezir’e komplo kurulduğunu belirten Gökdemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın ıslak imzaları bulunan tutanağı yayımlamıştı.
Akademisyen Oktay Gökdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne gideceğini açıkladı. Gökdemir’in açıklaması şöyle:  
“yarın Ankara’da olacağım...gece uzun bir otobüs yolculuğundan sonra yarın sabah Ankara genel merkezde olacağım...yanımdaki belgelerle birlikte...ilginçtir bana verdikleri komplo dolu cezanın tebligatını hala tarafıma yap (a) madılar.... Ama verdikleri çakma cezayı aynı saat basına servis etmişlerdi...benim adım Oktay Gökdemir....belgesiz bir şey yazmam ve konuşmam....yarın disiplin kurulu başkanına hepsini sunacağım....bu arada bize uzun bir süreden beri planlı bir komplo kuruluyor ama ne hikmetse bu partide hak hukuk adalet diyen insanlar susmayı tercih ediyorlardı....şimdi Karşıyaka kadın kolları başkanının kayıkçı kavgasıyla görevden alınması üzerine çok takdir ettiğim iki insan iki parti eğitmeni ha bire tüzük yayınlayıp yapılan işin haksızlık olduğunu vurguluyorlar sürekli....bende şimdi bu eğitmen arkadaşlara soruyorum...bize yapılan adaletsizlikte niye sustunuz? üstelik ben genel merkez eğitim komisyonu danışma kurulu üyesiyim.... Türkiye’nin 54 ilinde partimi anlattım...il başkanı olacak arkadaş....şimdi bu iki parti eğitmenini de disipline gönder olur mu...? onlarda kendi sosyal medya hesapları üzerinden eleştirel bir tavır takınmışlar...ama keşke bütün haksızlıklara karşı bu tavrı takınsalardı...daha inandırıcı olurdu....sayın aydemir ve sayın bayır en azından genel merkez parti eğitmeni 33 yıllık bir öğretim üyesi olarak bana da sahip çıkmanızı beklerdim...neyse, biz sizin de haklarınızın müdafii olacağız....sayın il başkanı...sana söylemiştim...sen beni bu partiden atamazsın , zira ona senin çapın yetmez....nokta.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum